Close

Debiteurenverwerking door dienstverleners

Meer dan 300.000 klanten binnen handbereik!

Aanmelden als dienstverlener
Abonneer op InterCollect

InterCollect is gekoppeld met Twinfield en Exact Online boekhoudsoftware. Samen goed voor meer dan 300.000 bedrijfsadministraties in het MKB en de accountancy. 

Door u aan te melden bij InterCollect is uw organisatie automatisch beschikbaar voor gebruikers van deze boekhoudsoftware en kunt u rechtstreeks opdrachten vanuit deze pakketten ontvangen.

Klanten aansluiten in 2 minuten

Heeft u ook zoveel koppelingen te onderhouden? Met InterCollect communiceert u op een standaard manier met opdrachtgevers. Weg met alle dure ad hoc koppelingen. Gegevens uitwisselen kan véél gemakkelijker!

Direct aan de slag
Verbeter uw processen, versterk de relatie met uw klanten

Binnen InterCollect communiceert u altijd rechtstreeks met de opdrachtgever van het dossier. Alle communicatie en bijlagen worden bewaard en zijn direct ter inzage beschikbaar. 

Omdat onze lijntjes korter, sneller en minder foutgevoelig zijn, optimaliseren wij het overall incassoproces met circa 70%! Dat is 100% beter voor uw portemonnee! 

Met één klik complete dossiers verzenden! Geen gedoe met inscannen, zippen, e-mailen enzovoort. Verstuur dossiers met één klik naar een andere dienstverlener!